Nieuws

GroenLinks in actie voor NL-DOET

Op 10 maart, de tweede dag van NL-DOET, zijn Marja Reuver en Dirkje Scholte hard aan het werk geweest bij Museum Collectie Brands. De hele “buitenboel” is gedaan, zodat het Museum er weer fris bij staan voor het nieuwe seizoen.

Lees verder

Waar blijft een overlastprotocol in Emmen?

De laatste twee weken volgt GroenLinks Emmen twee probleemsituaties die te maken hebben met overlast door een verward persoon. Deze woorden zijn gemakkelijk opgeschreven en we komen ze de laatste tijd steeds vaker tegen in de media, maar de ellende die erachter schuilgaat is enorm. GroenLinks heeft contact gehad met een echtpaar met jonge kinderen in Emmer Compascuum dat klaagt over overlast van een buurman. Het lijkt erop dat er niks aan gedaan wordt.

Lees verder

Actiedag statiegeld door schoonmaak Park Sandur

Eerste actiedag van de campagne van GroenLinks Emmen

Op 3 februari zijn we gestart om half twaalf met een ronde door Parc Sandur.

In tweetallen hebben we een ronde gelopen door de wijk, gewapend met een rijdende afvalzak en een grijper om aandacht te vragen voor de statiegeld-alliantie. Op initiatief van GroenLinks is er in januari een motie (bijna unaniem) aangenomen om mee te doen met de statiegeld-alliantie.

Het is hard nodig dat er statiegeld komt op blikjes en kleine plastic flesjes.

Lees verder

Drukke tijd voor de boeg

Drukke tijd voor de boeg

Op 13 december werden op de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Zuidoost Drenthe de kandidatenlijsten van zowel Borger Odoorn en Emmen vastgesteld. Ook de verkiezingsprogramma’s van beide gemeenten werden vastgesteld, nadat een aantal amendementen verwerkt was die door betrokken leden waren ingediend.

Lees verder

Pagina's