Nieuws

Nieuws uit de Fractie

Lees hier het verslag van de fractievergadering (24 april 2018) van GroenLinks Emmen. Deze is hieronder te bekijken/downloaden via een Word-file.

Zelf eens bijwonen? Dat kan! Neem dan contact met ons op!

Inclusie

“Inclusief” is een heel gewoon woord, meestal wordt het gebruikt in combinatie met BTW. In dit geval betekent INCLUSIE veel meer: een inclusieve samenleving houdt in dat iedereen meedoet. Ook mensen met een beperking, op wat voor gebied dan ook, moeten erop kunnen rekenen dat zij mee kunnen doen, van de partij zijn, niet aan de kant hoeven te blijven staan.

Lees verder

Nieuws uit de Fractie

Lees hier het verslag van de fractievergadering (3 april 2018) van GroenLinks Emmen. Deze is hieronder te bekijken/downloaden via een Word-file.

Zelf eens bijwonen? Dat kan! Neem dan contact met ons op!

Loslopende honden

Wist je dat honden zich alleen maar aangelijnd in de bebouwde kom en recreatieterreinen mogen bevinden? Maar als je je van dat aanlijngebod niks aantrekt is het ook goed. Uitleg volgt verderop.

Lees verder

Persbericht: Presentatie ‘Kansen van de Veenkolonieën’

Economische ontwikkelingen bevorderen, innovatie realiseren, een gezonde levensstijl promoten, de waterstofekonomie als kans, en nog veel meer mogelijkheden. Zijn dat kansen vóór de Veenkolonieën? Kansen VAN de Veenkolonieën, lijkt ons een betere formulering. Verbeteringen moeten niet vóór de mensen in het veen geregeld worden, maar DOOR henzelf!

Lees verder

Pagina's